VÄLKOMMEN TILL SVERIGES SKATEBOARDFÖRBUNDS
DIGITALA UTBILDNING

OM UTBILDNINGEN

Grundkurs i att driva en skateboardförening är Sveriges skateboardförbunds egen webbutbildning som vi tagit fram för att på ett enkelt sätt kunna sprida kunskapen om att driva förening inom skateboardsverige. Vi har också haft ambitionen att utförandet ska kännas igen mer för skateboardåkare än de mer klassiska utbildningarna inom idrottsrörelsen. I utbildningen berör vi tre ämnen – föreningskunskap, värdegrund och ledarskap. Teman vi tycker är extra viktiga för en förening att ha kunskap i. Det är inte en fulltäckande utbildning utan just en grundkurs för en förening att samlas kring som kan ge en gemensam grundkunskap i att driva förening. 

Utbildningen är uppbyggd så att du måste gå igenom alla avsnitten för att kunna slutföra kursen och den följer ordningen Föreningskunskap – Värdegrund – Ledarskap. När du klickat på starta utbildningen kommer du till en sida där du registrerar ett konto som sen ger dig möjlighet att logga in. När du loggat in klickar du på knappen föreningskunskap under klippet så är du igång. 

När du slutfört kursen önskar vi att du fyller i formuläret på slutet så vi får reda på vad du tycker och kan skicka ut ett diplom som ett intyg på att du gått utbildningen. 

Lycka till!

MALLAR SOM KOMPLETTERAR
UTBILDNINGEN

På förbundets webbplats kan ni som förening hitta alla mallar som kompletterar denna utbildning. På webbplatsen kan ni även hitta mycket mer information och mallar kring andra delar av er verksamhet. 

Saknar ni något i utbildningsväg så ta kontakt med oss för att tipsa.

Klicka på loggan för att besöka förbundets ordinarie webbplats

Klicka på loggan för att besöka förbundets ordinarie webbplats

KONTAKT

Lägg till din rubriktext här

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.